.

.

Мини Ballhead Стојат 360 степени Вртливата Топката Главата, Топката Главата, за 1/4 Камера Tripod

Мини Ballhead Стојат 360 степени Вртливата Топката Главата, Топката Главата, за 1/4 Камера Tripod

DEN 1749.60
Количината на стоката

Овој производ може да се инсталира повеќето микро проектори или за апарати на пазарот.Анти-пропадна дизајн дава вашиот уред подобра заштита.Оваа топката главата може да издржи на тешки товари, заклучување цврсто, и да се движат непречено.Едноставно завртка tripod топката главата на вашиот tripod.Потоа завртка целата tripod поставено на вашата камера.Цел и хоризонт израмнување може да се оствари како еден инстинктивно движење, и ригидно lockup зема само брз пресврт на еден управувачки елемент.Со користење на овој tripod топката глави се исто така многу полесно да се носат и пакет од tripods со пан-навалите главинема долго, испакнати рачки.Оваа топката главата може да издржи на тешки товари, заклучување цврсто, и да се движат непречено.Цел и хоризонт израмнување може да се оствари како еден инстинктивно движење, и ригидно lockup зема само брз пресврт на еден управувачки елемент.Со користење на овој tripod топката глави се исто така многу полесно да се носат и пакет од tripods со пан-навалите главинема долго, испакнати рачки.Овој производ може да се инсталира повеќето микро проектори или за апарати на пазарот.Анти-пропадна дизајн дава вашиот уред подобра заштита.Едноставно завртка tripod топката главата на вашиот tripod.Потоа завртка целата tripod поставено на вашата камера.

R

Слични производи