.

.

Microlit Bottletop Фармацевт (5-60ml)

Microlit Bottletop Фармацевт (5-60ml)

DEN 6240.00
Количината на стоката

ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ И ТОЧНОСТ - Microlit шише врвот точење се сертифицирана според ISO 9001, ISO 13485, ISO 17025, и CE.Тие се изврши подобро од ISO 8655 стандарди (за 0,6% точност) во практични лабораториски средини.ЦЕЛОСНО AUTOCLAVABLE ДА се ОБЕЗБЕДИ СТЕРИЛИТЕТ - Microlit Шише Врвот Точење се целосно autoclavable 121° C, 15psi.за 10-15 минути.Заврши autoclaving инструкции може да се најде во обезбедени прирачник за корисникот.МАЗНА ЏЕМ-БЕСПЛАТНО ИЗДАВАЊЕ - употреба на PTFE клипот и ETP О-Прстен обезбедува потребните подмачкување за клипот против стакло барел за да се обезбеди непречено и џем-бесплатно издавање искуство.ВИСОКА ХЕМИСКА КОМПАТИБИЛНОСТ - Microlit точење куќа на Springless Valve технологија во комбинација со PTFE клипот.Отсуство на пролетта во вентил и употребата на инертни материјали обезбедува висока хемиска компатибилност со широк спектар на киселини, бази, растворувачи, органски, и inorganics (целосна компатибилност на табелата дадени во кутија).CALIBRATION CERTIFICATE ОБЕЗБЕДЕНИ - Секој инструмент е индивидуално калибрирани во ISO 17025 / NABL сертифицирана лабораторија и доаѓа со калибрација сертификат со важност од 1 година.Сертификатот гаранции ISO ниво на точност и прецизност.MICROLIT SCITUS е Шише Врвот Фармацевт (БТД), која нуди едноставен, економичен мешавина на софистицирани карактеристики и функционалност.Изградена од страна на нашите во куќата тим на дизајн на производи, инженери, го користи Springless Вентил - награда победа технологија која обезбедува непречено функционирање и одличен хемиска компатибилност.Microlit Scitus исто така има две производ иновации : Easy Knob и Flexi Nozzle кои се подобри неговата лесна употреба и флексибилност.Applications Microlit шише врвот точење се најде некоја апликација во двете традиционални лаборатории како лекови, биотехнологијата, здравствена заштита, храна и пијалаци за тестирање, хемија, еколошки мониторинг и истражување.Производ Features Change Волумен со Easy Knob за јачина на звук лесно setting Move без напор со PTFE Клипот обезбедување на висока хемиска compatibility Work Флексибилно со 360 Adapter Assured Квалитет со ISO 8655 Усогласиле Calibration Fully Autoclavable на 121 степени и 15 psi за 10-15 минути Она што е во кутијата?1. Издавање единица 2. Calibration certificate 3. Калибрација Алатка 4. Шише Adaptors за сите стандардни reagent шише вратот големини (28mm - 45mm)5. Упатството за Warranty All шише врвот точење доаѓаат со 1-година замена гаранција.ЗА COMPANYMicrolit, основана во 1991 година со НАС седиште во Лос Анџелес, Калифорнија произведува ISO сертифицирана лабораториска опрема и материјали.Ние се расте семејството на 200 вработени од различно потекло, и двете културно и академски.Нашите заеднички сет на основни вредности за да биде сигурен, иновативна и ефикасна служи како копче за чување ни се обединети и мотивирани.Со доверлив мрежа на потрошувачите во 65 земји, ние сме признати како почитуван и сигурен бренд во здравството и во животот науки индустрија во светот.

R

Слични производи