.

.

Tiffen 4 x 5.65 Сини 1 Мека Работ Дипломирал на Филтерот за Вертикална Град

Tiffen 4 x 5.65 Сини 1 Мека Работ Дипломирал на Филтерот за Вертикална Град

DEN 4800.00
Количината на стоката

Panavision Големина.На Tiffen 4 x 5.65" Сини 1 Мека Работ Дипломирал на Филтер е мека-две дипломирани боја на филтерот за обезбедување на сина боја низ сликата, давање на ефект на ладење за вашите фотографии.Дипломираните филтер дизајн држи дел од сликата неутрален, што резултира во повеќе реални изглед, истовремено овозможувајќи за небото или други светли средини за да го земе на бојата на густина.1 густина обезбедува помалку од сината екипа од 2 густина филтер.Tiffen филтри се направени со користење на Color Core технологија, процес што вклучува laminating филтерот супстрат помеѓу 2 парчиња на оптичко стакло, и мелење рамен на толеранција на 1/10,000 та од очигледна.Овој филтер мерки 4 x 5.65" / 101.6 x 143.5 мм и карактеристики вертикална ориентација; значењето на филтер е линија на транзиција работи паралелно со краток страна на филтерот.Сината боја го дава дел од сликата на ефект на ладење.Мека остро дипломирањето, да се расчисти со цел да се задржи неутрална дел на сликата.

R

Слични производи