.

.

Конектор и Терминал 10x DC Моќност 5.5 мм x 2,5 mm Машки видео надзор Видео LED Balun Терминали Конектор Адаптер

Конектор и Терминал 10x DC Моќност 5.5 мм x 2,5 mm Машки видео надзор Видео LED Balun Терминали Конектор Адаптер

DEN 1670.40
Количината на стоката

DC Моќност 5.5 мм x 2,5 mm.Машки видео надзор Видео LED Balun Терминали Конектор Адаптер.Количина : 10. Компјутери.Спецификации : .Опис на производот : DC Моќност 5.5 мм x 2.5 mm Male видео надзор Видео LED Balun Терминали Конектор Adapter Quantity : 10 Pcs Spec : Користете За видео надзор Camera Simply & Professionalappearance за моќ каблирање и видео надзор монтери и excelent за сите DC или ACcameras Easier за camerainstallation, заштеда на време и повеќе securer кабел connection No Повеќе Сечење и лемење!Без електрична допрете, Без спојување, не crimping, но само мал screwdriver The 2,5 mm DC Plug карактеристики a DC 2,5 mm приклучок и приклучок со марк поларитетот.5.5 mm x 2,5 mm DC машки powerplug connector Internal дијаметар на приклучокот : 2.5 mm External дијаметар на приклучокот : 5.5 мм.

R

Слични производи