.

.

Subnautica: Под Нулата - PlayStation 4

Subnautica: Под Нулата - PlayStation 4

DEN 551.76
Количината на стоката

Овој објект се продаваат од страна на трети лица продавачот.Попуст е предвидено од страна .Ова е ограничено време попуст.Попуст не се однесува на дигитални содржини.Попуст добро, додека резерви трае или се додека не се повлечени од страна .Превозот давачки и даноци може да се примени за пред-намалените цени.го задржува правото да го измени или да го раскине попуст во секое време.Ако било кој од производите или содржина поврзани со овој попуст се врати, вашиот наплата е еднаква на количината што ја платиле за производот или содржината, предмет на важечките наплата политики.Од наградуваниот студио, Непознати Светови, Забава, подароци, враќање во светот на 4546 B со Subnautica Под Нулата.Опстанокот Е Клуч : се Соберат вредни материјали, занает алатки, управувате со вашите глад и жед, и сето тоа додека избегнување опасни дивиот свет и дека го гледа како неговиот следен оброк.Мистерии Потопен на Планетата 4546 B : Што дојде овде, во потрага по одговори.Ќе ризикува сè за да добиете тука и ќе не напушти, додека не се откри вистината.Истражување : Истражувам во единствени водни и терен biomes дека ќе го отклучите не само материјали, но одговорите кои ви бараат.Изградба на Вашиот Хабитат : Изработка и градење удобности на домашната тука.Овие основи ќе биде составен за вашиот опстанок од не само на дивиот свет, но исто така и на суровата средина околу вас.Од наградуваниот студио, Непознати Светови, Забава, подароци, враќање во светот на 4546 B со Subnautica Под Нулата.Нурне во еден замрзнување подводни авантура на странец планета.Поставете една година по оригиналната Subnautica, Под Нулата предизвици можете да ги преживее ледените biomes и над и под површината.Занает алатки бараат половна материјали, и замрсуваш следното поглавје во Subnautica приказна.

R

Слични производи