.

.

Зачинети Јаболковина Бања Соли, 16 унци

Зачинети Јаболковина Бања Соли, 16 унци

DEN 599.76
Количината на стоката

Затворете ги очите и опуштете се во топла бања со нашите бања соли.Нашите вани соли се направени со Европската Спа Соли.Европската Спа Соли се соларна испарува и берат од чистото водите на Средоземното Море.Тие се произведени со користење на античките метод на соларни испарување во регион кој е слободен од загадување и има висок испарување стапки.Европската Спа Соли се еден од најчиста соли во светот.Нашата бања соли доаѓа со лажичка за лесно мерење.Рачно изработени во САД.Конзерванс Слободни & Боја Слободни.Нашите Зачинети Јаболковина е ароматични мешавина од Bartlett круша и златна кајсија на возраст до совршенство во дрвени дабови буриња, со навестување на даб brandied currant.Овој мирис е phthalate слободни.Затворете ги очите и опуштете се во топла бања со нашите бања соли.Нашите вани соли се направени со Европската Спа Соли.Европската Спа Соли се соларна испарува и берат од чистото водите на Средоземното Море.Тие се произведени со користење на античките метод на соларни испарување во регион кој е слободен од загадување и има висок испарување стапки.Европската Спа Соли се еден од најчиста соли во светот.Ова е комерцијален мешавина на различни големини на сол кристали.Нашата бања соли доаѓа со лажичка за лесно мерење.На ароматични мешавина од Bartlett круша и златна кајсија на возраст до совршенство во дрвени дабови буриња, со навестување на даб brandied currant.Овој мирис е phthalate-слободни.

R

Слични производи