.

.

1 нога RG58 SMA МАШКИ N ЖЕНСКИ BULKHEAD Pigtail Скокач коаксијален АНТЕНСКИ кабел 50ohm Брзи Превозот САД

1 нога RG58 SMA МАШКИ N ЖЕНСКИ BULKHEAD Pigtail Скокач коаксијален АНТЕНСКИ кабел 50ohm Брзи Превозот САД

DEN 394.08
Количината на стоката

РГ-58. Конектор 1 - SMA МАШКИ.Конектор 2 - N ЖЕНСКИ BULKHEAD. 1 нога.Брзи Превозот Од САД!. 1 нога RG58 SMA МАШКИ N ЖЕНСКИ BULKHEAD Pigtail Скокач коаксијален АНТЕНСКИ кабел 50ohm Висок Квалитет, Брзо САД Превозот.

R

Слични производи