.

.

YONGNUO Предизвика Флеш Предизвика YN-E3-RT II E3-RT II E3RT II TTL Блиц Безжични Speedlite Предавател за Canon ST-E3-RT/600EX-RT(II)/YONGNUO YN968EX-RT/YN600EX-RT(II)/YN686EX-RT/YNE3-RX

YONGNUO Предизвика Флеш Предизвика YN-E3-RT II E3-RT II E3RT II TTL Блиц Безжични Speedlite Предавател за Canon

DEN 2280.00
Количината на стоката

Двонасочна 2.4 G радио комуникацијата, и целосно компатибилни со ST-E3-RT / 600 EX-RT / YN-E3-RT / YN968 EX-RT/YN600 EX-RT(II)/YN686 EX-RT/YNE3-RX. 15 Физички Канали, 1 Авто Канал, До 10.000 индивидуализира фотограф ID.Пренос Опсег : 100 M, мулти YN-E3-RT II можат да го делат роб трепка, екранот група/статус на наполнетост на роб на молњи.Новиот дизајниран изберете dial и прикажување интерфејс за полесно функционирање.Поддржува далечинскиот управувач за да го поставите фокусна должина (ЗУМ) на роб флеш (Компатибилен со YONGNUO компатибилен трепка само).Фирмверот може да биде надградена преку USB(Микро-USB); Висока резолуција Dot-Matrix LCD, Светлото за LCD/копчиња; Поддржува ETTL Сооднос, Флеш Компензацијата на Експозицијата, Флеш Изложеност Заклучување, Флеш Изложеност Заграда, Моделирање Флеш.Вграден-во AF assist зрак emitter, ѕвончето; Блиц : ETTL/M/Мулти/ГР 4 режими на блицот; Поддржува 1 Завеса, 2 Завеса (Само во М режим), Висока брзина на Синхронизација.Двонасочна 2.4 G радио комуникацијата, и целосно компатибилни со ST-E3-RT/600 EX-RT. 15 Физички Канали, 1 Авто Канал, До 10.000 индивидуализира фотограф ID.Пренос Опсег : 100 M.Мулти YN-E3-RT II можат да го делат роб на молњи.Фирмверот може да биде надградена преку USB.Висока резолуција Dot-Matrix LCD, Назад-светлина за LCD/копчиња.Вграден-во БОЛЕСТ Светилка, ѕвончето.Режим на блиц : ETTL/M/Мулти/GR (ГР Режим работи само со камери ослободен од 2012 година).A/B/C/D/E Пет групи.Поддржува 1 Завеса, 2 Завеса (Само во М режим), Висока брзина на Синхронизација.Поддржува ETTL Сооднос, Флеш Компензацијата на Експозицијата, Флеш Изложеност Заклучување, Флеш Изложеност Заграда, Моделирање Флеш.Canon 600 EX-RT.Canon ST-E3-RT.Yongnuo YN600 EX-RT II, YN968 EX-RT.Yongnuo YN-E3-RT II Speedlight Предавателот е компатибилен со Canon 600 EX-RT флеш единица и ST-E3-RT предавателот, тоа обезбедува практично сите карактеристики на оригиналот, на Canon ST-E3-RT, плус голем број на важни екстра функции, тие вклучуваат изграден во AF assist светлина, 2 Завеса Sync (Само во М режим), USB порта за надградба на firmware, и додаде опсег на 100 Метри.Карактеристики : .Двонасочна 2.4 G радио комуникацијата, и целосно компатибилни со ST-E3-RT/600 EX-RT15 Физички Канали, 1 Авто Канал, До 10.000 индивидуализира фотограф IDTransmission Опсег : 100 MMulti YN-E3-RT II можат да го делат роб flashes Firmware може да биде надградена преку USBHigh резолуција Dot-Matrix LCD, Назад-светлина за LCD/копчиња,Изградена-во БОЛЕСТ Светилка, buzzer Flash Режим : ETTL/M/Мулти/GR (ГР Режим работи само со камери ослободен од 2012) A/B/C/D/E Пет groups Supports 1 Завеса, 2 Завеса (Само во М режим), Висока брзина на Синхронизација,Поддржува ETTL Сооднос, Флеш Компензацијата на Експозицијата, Флеш Изложеност Заклучување, Флеш Изложеност Заграда, Моделирање Флеш.

R

Слични производи