.

.

АЦЕ СТАКЛО 4048-19 Серија Раствор Шише, Навој Вратот, 19.0 mL

АЦЕ СТАКЛО 4048-19 Серија Раствор Шише, Навој Вратот, 19.0 mL

DEN 1288.80
Количината на стоката

Навој на вратот. 19.0 ml капацитет.Се продава во секоја од нив.Стаклено шише со големи, 106mm (4.2") ID отворање и GL120 тема.На 9.5 литар и 13.25 литар големини се во облик на шише.19 литар и 45.5 литар големини се слични во дизајнот на carboy. 7622-155 PTFE капа со CAPFE о-прстен се продава одделно.

R

Слични производи