.

.

AGM 12AA9123353011 Модел Apache A9 Пилот Генералот 3Ниво 1 ноќенпоглед Очила Систем, 1x Зголемување, 40 Поле на Гледање, 1.3 кип/г-дин Систем Резолуција, 10 Навалување на Вредноста, се

AGM 12AA9123353011 Модел Apache A9 Пилот Генералот 3Ниво 1 ноќенпоглед Очила Систем, 1x Зголемување, 40 Поле

DEN 7199.76
Количината на стоката

40° Поле на Гледање, 1.0 Х Зголемување, 1.3 кип/г-дин минимум Систем Резолуција, Диоптријата на Вредноста -6 +2 дтп.ИПБ 52mm – 72mm, 25мм Вертикална Прилагодување, 27mm прв план/Исхрана на Вредноста, 10° Навалување Прилагодување.Collimation : Конвергенција 1.0°/Dipvergence 0.33°, 25cm за бесконечност Фокус Опсег.Пакетот вклучува : Apache A-9 Единица Собранието, Шлем Планината Собранието, Мека за Носење, Противтежа, 4 секој АА Батерии, Батерија Пакет Собранието, Врат Врвца, Леќа Ткиво, Шрафцигер, Прирачник.ИТАР Согласност : *Извоз на овој производ надвор од Соединетите американски Држави, не е дозволено и е контролирана од страна на американското министерство за State.By додавање во Кошничката, Ќе потврди дека Ќе се U. S. Лице и се согласувате дека нема намера да ги Извоз овој производ.Можете исто така да се разбере овој производ е регулиран со Меѓународните трговија со Оружје Прописи (ИТАР).AGM 12 AA9123353011 Модел Apache A9 Пилот Генералот 3"Ниво 1" ноќенпоглед Очила Систем, 1x Зголемување, 40° Поле на Гледање, 1.3 кип/г-дин Систем Резолуција, 10° Навалување на Вредноста, се Фокусира Спектар 25cm да Infinity The Apache A-9 Пилот ноќенпоглед Очила Систем претставува една варијанта на ЕДНА/AVS-6(v)/9 серија ANVIS Очила, која е Армијата на САД/Морнарица стандард fielded прашање.AGM Глобална Визија носи ново ниво на перформанси на систем со нудење на Apache A-9 со двете стандардни P-43 зелена и висок контраст P-45 бела phosphor слика intensifier цевки.На Apache A-9 Систем е опремен со Класа А или Класа Б филтер облоги на целта леќи и понуди 40° минимум поле на гледање.На Apache A-9 Систем е опремен со Класа А или Класа Б филтер облоги на целта леќи и понуди 40° минимум поле на гледање.Голем формат 27mm око олеснување eyepieces може да се прилагоди од +2 до -6 diopters за повеќето корективни леќи.Покрај тоа, Apache A-9 accommodates интер-pupillary се протега помеѓу 51mm да 72mm и нуди повеќе од 10° навалите корекции за да се компензира за широк спектар на услуги шлем апликации.Specifications Field на Гледање : 40°Зголемување : 1.0 XSystem Резолуција : 1.3 кип/г-дин minimum Diopter Прилагодување : -6 +2 dpt IPD : 52mm – 72mm Vertical Прилагодување : 25mm Fore/Исхрана на Вредноста : 27mm Collimation : Конвергенција 1.0°/Dipvergence 0.33°Навалување Прилагодување : 10°Фокус Опсег : 25cm да infinity Battery Тип/Живот : АА ОД 1,5 VDC/80 часа на батеријата пакет load Weight : Бинокуларна 500g, Планината 150g Environmental : МИЛИ-STD-810 HPackage вклучува : Apache A-9 Единица Собранието, Шлем Планината Собранието, Мека за Носење, Противтежа, 4 секој АА Батерии, Батерија Пакет Собранието, Врат Врвца, Леќа Ткиво, Шрафцигер, Прирачник.

R

Слични производи