.

.

3/8 OD Хексадецимален Standoffs (Женско-Женско) / 8-32 x 9/16 / Алуминиум/Надворешниот Дијаметар: 3/8 / Нишка Големина: 8-32 / Должина: 9/16 (Картон: 1,000 компјутери)

3/8 OD Хексадецимален Standoffs (Женско-Женско) / 8-32 x 9/16 / Алуминиум/Надворешниот Дијаметар: 3/8 / Нишка

DEN 7031.76
Количината на стоката

3/8 Хексадецимален.Standoffs.Алуминиум Легура #2011 (или еквивалент).Хексадецимален Standoffs (Женско / Женско), 3/8" OD Хексадецимален Standoffs (Женско-Женско) / 8-32 x 9/16" / Алуминиум / Надворешниот Дијаметар : 3/8" / Нишка Големина : 8-32 / Должина : 9/16".

R

Слични производи