.

.

22 Ga 4 Диригент УЛ Заробени Бакар Црна 500 FT Безбедност Аларм Жица

22 Ga 4 Диригент УЛ Заробени Бакар Црна 500 FT Безбедност Аларм Жица

DEN 1390.80
Количината на стоката

Заробени Бакар, 22 Мерач 4 Диригент.Целосна Бакар Потврдени во Согласност со ОВЖС / минлив исхемичен напад Стандарди од UL и ETL.Внатрешни Бои се Црвена, Црна, Бела и Зелена.Должина : 500ft.Боја : Црна.Бидејќи жица повлекува преку средината на Серпентина Пак, монтери може да магацинот на Серпентина Пакети и да се повлечат повеќе линии во паралела за побрзо инсталација.

R

Слични производи