.

.

Молер-Therm Зголемувачот со Led, 115 X 70 Mm

Молер-Therm Зголемувачот со Led, 115 X 70 Mm

DEN 905.28
Количината на стоката

Изработени од пластика со акрилни леќа. 2 x и 6 x зголемување.Доаѓа со LED светло и батерии.Мерките 115 mm должина од 70 мм ширина.Молер-therm зголемувачот со LED е направен од пластика со акрилни леќа.Таа има 2 x и 6 x зголемување.Тоа доаѓа со LED светло и батерии.Тоа мерки 115 mm должина од 70 мм ширина.

R

Слични производи