.

.

2 во 1 Радар Детектор Автомобил DVR Камера 4.0 TFT Full HD 1080P Анти Радар Детектор Три Леќа со руски и за Возрасни (Sd Мемориска Картичка : ДОДАДЕТЕ 32GB C10)

2 во 1 Радар Детектор Автомобил DVR Камера 4.0 TFT Full HD 1080P Анти Радар Детектор Три Леќа со руски и за

DEN 1284.96
Количината на стоката

Ако наидете на проблем за време на процесот на купување, можете да не контактирате преку е-мејл и QDCIMA>и 2.Користење На Движење Откривање.Во режимот на мирување,да го отворите менито со поставки за да им се овозможи движење откривање на владата.Кога леќата се чувствителни на периферна област на движење на објектот,уредот ќе започне со снимање за 30 секунди.3.G-Сензор(акцелеметарски).Вграден-во гравитацијата сензор(G-сензор)ви овозможи да снимате и заклучување на видео за време на инцидентот.Започнете со снимањето ќе биде на време за 5 секунди пред несреќа,на крајот на снимањето е по 10 секунди.Заштитени видео ќе биде зачуван во еден посебен начин и не може да бидат препишани од страна на вашиот уред.Answer : ___________________________ Note : Во менито со поставките можете да го поставите саканата вредност на чувствителноста на G-Сензор.4.Избриши заштита.За да го активирате заштита режим од бришење видео,притиснете го копчето во режим на видео.5.Прилагодувањата на времето и датумот.Во фотографија или видео режим, притиснете за да го отворите менито за поставките,одберете time/date settings,кратко притиснете за да се потврди промени и назад во менито.За да го затворите менито за поставки, притиснете .Забелешка : препорачливо е да ги одредите поставките за датумот и времето пред да го користите уредот.6.Playback mode.Во репродукцијата режим, притиснете за да почнете со репродукција.За да го затворите овој режим, притиснете .7.Паркинг за следење.За да ја користите оваа функција,ви уред мора да биде поврзан со напојување,преминувањето на начинот на движење откривање и паркинг за следење.Во режим на чекање уредот автоматски ќе започне со снимање за 30 секунди ако тоа ќе фиксна секое движење или вибрации.По 5 секунди без акција,уредот ќе се исклучи.Имајте на ум : вие не може да го користат и да работат на оваа функција само за време на parkin.

R

Слични производи