.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO FXD63M225 СЕР. Б 225A 600VAC (КАКО на Сликата) UNMP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO FXD63M225 СЕР. Б 225A 600VAC (КАКО на Сликата) UNMP-ОЕМ

DEN 489.60
Количината на стоката

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).КОЛО ПРЕКИНАТО, СЕР.Б, 225 A, 600 VAC.

R

Слични производи