.

.

Џејсон Индустриски 1610M28 Мулти-Rib V-Ремени, 1610 Долго, 28 Ребра, 0.37 Широк

Џејсон Индустриски 1610M28 Мулти-Rib V-Ремени, 1610 Долго, 28 Ребра, 0.37 Широк

DEN 897.60
Количината на стоката

Повеќе Rib Изведба - ја Елиминира промет, еден појас по диск, намалена бучава и вибрации.Висока Флексибилност - Работи на мал дијаметар pulleys, брзина на ликвидност до 60 : 1. Полиестер Затегнувачка Мозок - Висока моќност, ниска водат.Соединение - Polybutadiene; Затегнувачка Мозок - Полиестер.Повеќе Профили - Широк спектар на моќ - дизајн сили до 800 КС.Каде широк опсег на брзина на ликвидност (до 60 до 1) се бара, мулти-rib V-ремени, често се препорачува.Појас промет е елиминиран.Дополнително, мулти-rib V-ремени нудат поголема флексибилност од здружени V-ремени за помали макара дијаметри и повеќе компактни дискови.Поголема појас rib да се макара ритам контакт дава повеќе моќ пренос во помалку простор.Мулти-rib V-ремени се исто така достапни со уретан изградба на посебна цел.За К дел автомобилската и други големини не се наведени, консултирајте се со нашите Џејсон Услуги на Клиентите.Овие појаси се поклонуваат на RMA Инженеринг Стандард IP-26. Мулти-rib V-ремени се наведени од страна на ефективна должина во инчи множи со 10, крстот дел и број на ребра.На пример : 445 J6.

R

Слични производи