.

.

Reisser R1106210 Speedster Вежба Малку

Reisser R1106210 Speedster Вежба Малку

DEN 443.52
Количината на стоката

Производителот гаранција може да не се применува.Центрирање совет спречува лизгање за полесно место дупчење.Заострените Рамената намали триењето и зголемување на отпорност на кршење.Единствена засилен геометрија на KVS-flute ги намалува вибрациите.На посебна површина се намалува вежба малку носат, подобрување на отпорност на свиткување сили.Зголемена арматурата chamfers намали веројатноста за појава на малку притискање.Reisser Speedster СДС-Плус чекан вежба малку дизајниран да pulverise супстрат поефикасно и се спротивстави на работ штета кога арматурата се среќаваат.Кога се комбинираат со нови тесен-shouldered, триење-намалување на Vario KVS flute, на Reisser Speedster v-плус вежби до 12 проценти побрзо од претходната генерација Speedster, и до 25 проценти побрзо од конвенционалните СДС-Плус вежби.Строги контроли на квалитетот се слушале низ секоја фаза на производството гарантирање на квалитетот на готовиот производ.На PGM одобрување знак кој гарантира соодветност на производство параметри утврдени од страна на германскиот Институт за конструктивно инженерство.На PGM марка е вашата гаранција на токму drilled дупки за стабилна водител на одредување.Центрирање совет спречува лизгање за полесно место дупчење.Заострените Рамената намали триењето и зголемување на отпорност на кршење.Единствена засилен геометрија на KVS-flute ги намалува вибрациите.На посебна површина се намалува вежба малку носат, подобрување на отпорност на свиткување сили.Зголемена арматурата chamfers намали веројатноста за појава на малку притискање.Мерки 6.0 mm дијаметар од 210 mm должина.

R

Слични производи