.

.

SHANG-ЈУНИ Центрифуга Микро - со Голема Брзина на Центрифуга Ротација Брзина Спектар: 0~4000 ВРТЕЖИ во минута, Мерењето 0~999 Минути Лабораториска Опрема и Материјали

SHANG-ЈУНИ Центрифуга Микро - со Голема Брзина на Центрифуга Ротација Брзина Спектар: 0~4000 ВРТЕЖИ во минута,

DEN 283.20
Количината на стоката

Брзина 40oorpm, 6ooorpm, 8ooorpm,.Времето контрола 0 - 9999 минути.Стандард роторот аголот на роторот : капацитет 0.2/0.5/1.5/2.0 ml* 8 цевка; ПЦР центрифуга цевка : капацитет 0.2 ml*8*2;.Димензии 160* 190*13omm.Тежина 1.8 кг.На microcentrifuge може да се широко се користат во клиничка медицина, биологија, хемија, генетски инженеринг, имунологија и други области.Тоа е една обична инструмент за centrifugation и врнежите во лабораторија.Инструментот има едноставна операција, мали димензии, мала тежина, и ниско ниво на бучава.Лесно да се одржуваат и други карактеристики.

R

Слични производи