.

.

Ikari Воини II Победа Патот

Ikari Воини II Победа Патот

DEN 287.52
Количината на стоката

Само за Нинтендо.Кога минатата видов Павле и Винс, тие ја зачувале Полковник и се за да ја главата за дома во специјален авион дадена за нив од страна на Генералното.Но, тогаш, додека во лет преку океанот, на небото одеднаш blackens - океанот почнува да разпенвам - и авионот оди врти!Цвета глас исполнува кабина : "ме слушаш, Воини!Zang Zip, Војната Куче, има поробени луѓе на Земјата.Само што може да нè спаси од канџите на злото!" Фатени во време warp, фрлаа илјадници години во иднината, Павле и Винс знаат тие немаат избор, но за да се исполнат овој невозможно предизвик раководител-на.По сите, тие се стручни лица..тие се Ikari Воини!.

R

Слични производи