.

.

3 Портен HDMI Преклопник 4K2K 60Hz Video Splitter Конвертор Switcher со Далечински Управувач за X-Box,PS,DVD,КОМПЈУТЕР, Проектор, ТВ и др.

3 Портен HDMI Преклопник 4K2K 60Hz Video Splitter Конвертор Switcher со Далечински Управувач за X-Box,PS,DVD,КОМПЈУТЕР,

DEN 2052.00
Количината на стоката

Три HDMI сигнал влезови се слободни да се префрлат на екранот на уредот што поддржува HDMI сигнал на текст.Било HD извор може да се одвои од оптички влакна или лево и десно канали.Поддршка на ЛАК на функција, може да се јават на аудио со оптички влакна порта излез ТВ.Може да се реализира аудио синхрони посебен излез, постојат три аудио начини на 2.0, 5.1, се ПОМИНЕ за да го изберете.LED индикатор, кога сигналот се извор или сигнал терминалот е на работа, соодветниот индикатор ќе светне. 1. Три HDMI сигнал влезови се слободни да се префрлат на екранот на уредот што поддржува HDMI сигнал на текст. 2. Било HD извор може да се одвои од оптички влакна или лево и десно канали. 3. Поддршка на ЛАК на функција, може да се јават на аудио со оптички влакна порта излез ТВ. 4. Може да се реализира аудио синхрони посебен излез, постојат три аудио начини на 2.0, 5.1, се ПОМИНЕ за да го изберете. 6. SPDIF дигитален аудио излез поддржува Dolby digital (AC3), DTS поддржува 5.1 канали. 7. LED индикатор, кога сигналот се извор или сигнал терминалот е на работа, соодветниот индикатор ќе светне. 8. LED статус индикација, со што работниот статус на производ јасно на прв поглед. 9. Нема сигнал на косата. 10. Надворешни 5 V/2 A адаптер.

R

Слични производи