.

.

Ansice Напојување 12V DC 6000mA (6.0 A) за системи за видео надзор Камера 1 до 8 Splitter Адаптер за Видео Камера Систем за Безбедност

Ansice Напојување 12V DC 6000mA (6.0 A) за системи за видео надзор Камера 1 до 8 Splitter Адаптер за Видео Камера

DEN 455.76
Количината на стоката

AC/DC АДАПТЕР за Напојување 12 V DC 6000m A (6.0 А) , swithch адаптер.Влез : 100-240 V~ 50-60 Hz.Излез : 12 V6 A.Пакет Содржина : 1 сет на напојување, како на сликата.AC/DC АДАПТЕР DC 12 V 6000m A (6.0 А) , swithching Женски адаптер 1 - 8 машки splitter.За Видео Камера за видео надзор Security System.

R

Слични производи