.

.

Хјустон Ракети Потпишан Спорт Ѕдва Пати Е Убаво Rudy Т PSA/ДНК - Autographed НБА Списанија

Хјустон Ракети Потпишан Спорт Ѕдва Пати Е Убаво Rudy Т PSA/ДНК - Autographed НБА Списанија

DEN 4535.76
Количината на стоката

Доаѓа со Сертификат за Автентичност од и PSA/ДНК.Категорија; Autographed НБА Списанија.Хјустон Ракети Потпишан Спорт Ѕ "два Пати Е Убаво" Rudy Т PSA/ДНК, Ако еден производ е непотпишана или не игра-се користи, холограм нема да бидат вклучени сувенири.Хјустон Ракети сувенири.

R

Слични производи