.

.

(1000pcs) 5/8-11X4-1/2 Превоз Завртки со Појавување на Хексадецимален Завртки, Круг Главата, Плоштад Вратот, Полн Конец, Челик, Топло Натопи Поцинкуван Бродови Слободни во СА

(1000pcs) 5/8-11X4-1/2 Превоз Завртки со Појавување на Хексадецимален Завртки, Круг Главата, Плоштад Вратот,

DEN 381.60
Количината на стоката

5/8"-11 X 4-1/2".Превоз Завртки со појавување на Хексадецимален Завртки, Полн Конец.Челик, Топло Натопи Поцинкуван. 5/8"-11 X 4-1/2", Надворешно Навој сврзувачки елементи, Машински Тема сврзувачки елементи, Превоз Завртки со појавување на Хексадецимален Завртки, НИ Единици, Круг Главата, Плоштад Вратот, Полн Конец, Челик, Топло Натопи Поцинкуван.

R

Слични производи