.

.

UVP 844-00064-4 Analytik ЈЕНА Модел FlexCycler2 ПЦР Термички Cycler со Твин 30 Блок, 115V

UVP 844-00064-4 Analytik ЈЕНА Модел FlexCycler2 ПЦР Термички Cycler со Твин 30 Блок, 115V

DEN 1884.00
Количината на стоката

Мала меморија зема минимална лабораториски простор.Алуминиум/сребро-обложена елоксирани блок материјал/површина слој.Блок размена со quck-x-промена меѓусебно 96 добро, 48 добро или комбинација блокови.Многу ниско ниво на бучава емисија.На Flexcycler2 термички cyclers нуди state-of-the-art греење и ладење стапки во комбинација со ефикасна контрола и точност.На cyclers функција голем вграден во графички приказ за лесно селекција и следење на функции.Секој Flexcycler2 термички cyclers може да се нарача со блок вклучени.Блоковите се меѓусебно и функција автоматски блок признавање.Изберете од различни дизајни вклучувајќи Близнаци блок со две 48 велс секој, Близнак блок со 30 велс секој и еден блок со 96 велс.На тебе функција е достапна на 48 добро и 96 добро модели.Брзата-x-промена меѓусебно блок способност дозволи брзо лесна замена на блокови.Дополнителни блокови може да се нарача одделно.Flexcycler2 блокови се опремени со високи перформанси SMART Капак кој гарантира формирање на хомогени калено воздух перница помеѓу примероци.Инструментот обезбедува одлични температура униформност во текот на целиот блок и релијабилни ПЦР услови.

R

Слични производи