.

.

Полиуретански Пена Лист со Акрил Лепило - 1 Дебела x 39 Широк x 39 Долго

Полиуретански Пена Лист со Акрил Лепило - 1 Дебела x 39 Широк x 39 Долго

DEN 1492.80
Количината на стоката

Облик : Лист; Клеточен Тип : Отворена Ќелија; Материјал : Полиуретан.Одделение : Лист; Цврстина : Отворена Ќелија; Поддршка Тип : Полиуретан.Дебелина : 1"; Width : 39"; Должина : 39".Боја : Црна; Текстура : Мазна; Компресија Девијации во 25% : 0.9 psi; Густина : 2 кг / cu.ft.; Затегнувачка Цврстина : 20 psi.Температурата Опсег : -20° до 180° F; Лепило Температура Опсег : -30° до 230° F; Спецификации се Сретна : 0. Полиуретански пена е разновиден материјал кој се користи за шок апсорпција и тапацир.Тоа е чест избор за пакување и изолација апликации.Овој Производ е Произведен во Кина.Одделение : Лист; Цврстина : Отворена Ќелија; Поддршка Тип : Полиуретан.Дебелина : 1"; Width : 39"; Должина : 39".Боја : Црна; Текстура : Мазна; Компресија Девијации во 25% : 0.9 psi; Густина : 2 кг / cu.ft.; Затегнувачка Цврстина : 20 psi.Температурата Опсег : -20° до 180° F; Лепило Температура Опсег : -30° до 230° F; Спецификации се Сретна : 0.

R

Слични производи