.

.

Батерии Lii-70A 3.2 V 32700 7000Mah Батеријата Континуирано Висока Моќност Празнење Максимална Батеријата,10pcs

Батерии Lii-70A 3.2 V 32700 7000Mah Батеријата Континуирано Висока Моќност Празнење Максимална Батеријата,10pcs

DEN 351.36
Количината на стоката

Модел : 32650/32700. Големина : 32*70 (mm).Полнење напон : 3.65 V. Номинален напон : 3.2 V. Номиналниот капацитет : 6000m Ah.Модел : 32650/32700 Size : 32*70 (mm)напон на Полнење : 3.65 VNominal напон : 3.2 VNominal капацитет : 6000m Ah Discharge струја : 3 CMaximum испуштање струја : 5 CDischarge cut-off струја : 2.0 VWorking температура : -20°~60°.

R

Слични производи