.

.

Рос Контроли 3573A5172W 35/SERPAR Серија Електромагнетниот Контролирана Вентил, Динамика за Следење, Динамичка Меморија, L-G Следи Тип, Без Замени, Dual Сигнал Текст, Пристаниш?

Рос Контроли 3573A5172W 35/SERPAR Серија Електромагнетниот Контролирана Вентил, Динамика за Следење, Динамичка

DEN 352.80
Количината на стоката

Дизајниран да им овозможи на корисниците да бидат во согласност со тековните регулативи за безбедност.Може да се интегрира со надворешни системи за мониторинг за да се обезбеди за lockout и го оневозможува натамошно машина операција додека контроли систем е ресетиран.Default за да ја де-полни со енергија позиција по грешка состојба.Посветен ресетирате функцијата.Двојно Вентили Внатрешно Да Се Следи.Дизајниран да им овозможи на корисниците да бидат во согласност со тековните регулативи за безбедност Можат да бидат интегрирани со надворешни системи за мониторинг за да се обезбеди за lockout и го оневозможува натамошно машина операција додека контроли систем е ресетиран.Default за да ја де-полни со енергија позиција по грешка состојба.Посветен ресетирате функцијата.

R

Слични производи