.

.

Внатрешно 76415W Câble Ethernet Блан

Внатрешно 76415W Câble Ethernet Блан

DEN 658.08
Количината на стоката

Опис на производот : In Line 15 милиони S-STP/Pi MF Мачка. 6. Кабелот тип : Cat6. Карактеристики : должина на Кабел : 15 m.Конектор 1 RJ-45 конектор.Конектор 2 RJ-45 Genre Mle/ML.Боја : Бела.Други карактеристики : Кабел тип : Cat6.

R

Слични производи