.

.

Компјутерски Додатоци ХА CAT6 Ултра-Тенок Рамен Ethernet Мрежа LAN Кабел, Должина: 5m (Бебе Сина)

Компјутерски Додатоци ХА CAT6 Ултра-Тенок Рамен Ethernet Мрежа LAN Кабел, Должина: 5m (Бебе Сина)

DEN 252.00
Количината на стоката

Lan-кабел.CAT6 Ултра-тенок Рамен Ethernet Мрежа LAN Кабел, Должина : 5m (Бебе Сино). 1) Висок квалитет CAT6 cable2) на Овој кабел се поврзува сите хардвер дестинации на Локална Network3) Идеален за употреба со 10 Base-T, 100 Base-T, 1000 Лико-Т и 10000 Base-T мрежи. 4) Злато позлатен connectors5) Наменета За : Мрежни Адаптери, Центри, Прекинувачи, Рутери, DSL/Кабелски Модеми, Печ Панели и други Компјутерски Мрежи апликации.6) Преносот го оценувате : 10 G Base-T, перформанси карактеризира да 500 MHz6) Конектор : R-45 Машки (8 P8 C) да RJ45 (8 P8 C)7) Кабел Должина : 5m.

R

Слични производи