.

.

Каролина Хартија Tablecover Темно Зелена За Еднократна Употреба Партија Садови

Каролина Хартија Tablecover Темно Зелена За Еднократна Употреба Партија Садови

DEN 59.04
Количината на стоката

Пакување од 2. 35" плоштад хартија tablecover.Тука е повеќе достапен начин на покривање и заштита на табели на забави и други настани.Пакување од 2 укината хартија tablecovers секој мерење околу 90cm x 90cm (35.5" x 35.5").

R

Слични производи