.

.

Батеријата на Задниот Поклопец Рамки Рамка за Huawei Чест 8X Премиум Квалитет

Батеријата на Задниот Поклопец Рамки Рамка за Huawei Чест 8X Премиум Квалитет

DEN 3015.60
Количината на стоката

Задниот поклопец рамки рамка замена за Huawei Чест 8 X.Замени скршен или нефункционален назад домување покрие со нова.Секој објект има се проверуваат и во добра состојба пред превозот.Препорачуваме професионална инсталација.Ние нема да бидат одговорни за каква било штета на вашиот мобилен телефон/мобилен телефон кој ќе може да предизвика за време на менување на замена на делови. 1. Задниот поклопец рамки рамка замена за Huawei Чест 8 X 2. Замени скршен или нефункционален назад домување покрие со нова 3. Секој објект има се проверуваат и во добра состојба пред превозот 4. Препорачуваме професионална инсталација.Ние нема да бидат одговорни за каква било штета на вашиот мобилен телефон/мобилен телефон кој ќе може да предизвика за време на менување на замена на делови.

R

Слични производи