.

.

Стоматолошки САД 7701 Ткиво Forcep Не Serrated Титаниум Микро 12CM Криви

Стоматолошки САД 7701 Ткиво Forcep Не Serrated Титаниум Микро 12CM Криви

DEN 808.80
Количината на стоката

Стоматолозите можат да обезбедат прецизни третман со удобноста за сите пациенти со нашите инструменти.Стоматолошки САД го зголемува нивото на топлина лекување на 50-55 цврстина оценка.Стоматолошки САД производи нудиме рачно изработени на допир на секој инструмент.Купување на најдобар квалитет на материјали.Квалификувани техничари се производство на форми на секој совет.Стоматолошки САД 7701 Ткиво Forcep Не Serrated Титаниум Микро 12 CM Криви.

R

Слични производи