.

.

ДДП - ИЗБРАНИ СЕТ НА 18 КОМПЈУТЕРИ СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ НА СОНДАТА И ЦЕДЕЊЕ

ДДП - ИЗБРАНИ СЕТ НА 18 КОМПЈУТЕРИ СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ НА СОНДАТА И ЦЕДЕЊЕ

DEN 1545.60
Количината на стоката

ИЗБРАНИ СЕТ НА 18 КОМПЈУТЕРИ СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ НА СОНДАТА И ЦЕДЕЊЕ.НАПРАВЕН ВО ВИСОКО КВАЛИТЕТЕН НЕ ' РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.ИСТО КАКО ШТО Е ПРИКАЖАНО НА СЛИКАТА.ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ.НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА ДДП.ДДП - ИЗБРАНИ СЕТ НА 18 КОМПЈУТЕРИ СТОМАТОЛОШКИ ИНСТРУМЕНТИ НА СОНДАТА И ЦЕДЕЊЕ.

R

Слични производи