.

.

8ММ Ретро Филмска Камера, YASHICA, Проп/Display САМО

8ММ Ретро Филмска Камера, YASHICA, Проп/Display САМО

DEN 3119.76
Количината на стоката

8ММ РЕТРО ФИЛМСКА КАМЕРА.YASHICA.ПРОП / DISPLAY ONLY. 8ММ РЕТРО ФИЛМСКА КАМЕРА, YASHICA, ПРОП / DISPLAY ONLY.YASHICA У MATIC МОЌТА НА КАМЕРАТА.ТЕШКА ДОЛЖНОСТ, ГОЛЕМА ПОТРАГА RETO ФИЛМ ФИЛМСКА КАМЕРА.ТЕЛОТО ПОКАЖУВА МАЛКУ ДА НЕ НОСАТ / ГРЕБЕЊЕ.ЛЕЌАТА НЕ ПОКАЖУВААТ ПРАШИНА.НЕ СЕ ТЕСТИРАНИ, ЗА ДИСПЛЕЈ / ДРЖАЧ ЗА УПОТРЕБА.ВИДИ СЛИКА ЗА ПОВЕЌЕ КОЗМЕТИЧКИ СОСТОЈБА.

R

Слични производи