.

.

Најголемиот дел Cat6a Црна Етернет Кабел, Заробени, UTP (Unshielded Извртени Пар), Гајтанот, 1000 Нога

Најголемиот дел Cat6a Црна Етернет Кабел, Заробени, UTP (Unshielded Извртени Пар), Гајтанот, 1000 Нога

DEN 4862.88
Количината на стоката

Cat6a Кабел се користи во мрежата на апликации и се дизајнирани специјално за 10-Gigabit Ethernet applications.Тие се изврши на висок трансфер на податоци стапки, и да работат со БАНКОМАТ и 10-gigabit брзина на производите.Овој кабел е црна UTP (Unshielded Извртени Пар) заробени кабел.Индивидуалните проводници се AWG 24 (Американски жица колосек) заробени чист бакар.Чист бакар проводници обезбеди најдобар сигнал е можно.Нашиот црн најголемиот дел 1000ft заробени Cat6a Етернет кабел доаѓа во еден лесен за користење гајтанот и е идеален за лице бара да се направи на различни patch кабли преку поголем работа или за еден бараат да бидат подготвени да се справи со неочекувани ситуации на мрежна инфраструктура.Cat6a Кабел се користи во мрежата на апликации и се дизајнирани специјално за 10-Gigabit Ethernet applications.Тие се изврши на висок трансфер на податоци стапки, и да работат со БАНКОМАТ и 10-gigabit брзина на производите.Овој кабел е црна UTP (Unshielded Извртени Пар) заробени кабел.Индивидуалните проводници се AWG 24 (Американски жица колосек) заробени чист бакар.Чист бакар проводници обезбеди најдобар сигнал е можно.Cat6a кабел вклучува spline да помогне да се осигури поделба помеѓу парови кои граници крстот разговор.Нашите Cat6a Етернет кабел надминува ОВЖС/минлив исхемичен напад-568-C стандард.

R

Слични производи