.

.

Квантна Storage Системи QIC-170-161 Челик Interlocking Складирање Кабинет Кат Штанд со 12 x Модел QIC-161 Кабинет, Еден Двострано, 192 Фиоки, слонова коска, 8 Должина, 23-5/8 Ширина, 75 Висина

Квантна Storage Системи QIC-170-161 Челик Interlocking Складирање Кабинет Кат Штанд со 12 x Модел QIC-161 Кабинет,

DEN 782.40
Количината на стоката

Со 12 x Модел QIC-161 Кабинет.Еден Двострано. 192 Фиоки.Слонова коска боја. 8" Должина, 23-5/8" Ширина, 75" Висина. 24 пре-конфигуриран системи обезбеди асортиман на решенија за складирање за да се исполнат секоја потреба.Сите челик системи се формира од тешки-должност 14 мерач челик и имаат мазна прав грб заврши обезбедување години на употреба.Три различни височини, за да изберете од : 24", 48" или 70".Единици се еден двострано или двојно двострано.Двострано системи може да бидат направени од мобилни со додавање на QFS-400 (мобилен комплет) четири 3" полиуретан casters сите со сопирачки и 500 lb.капацитет.Сите еден двострано и двојно двострано системи мора да бидат безбедно прицврстени за подот за да се обезбеди стабилност.Interlocking складирање кабинет системи доаѓаат во комплет со фиоки, јасно windows и две dividers по фиока.Надворешни кабинети се достапни во Сива боја само.

R

Слични производи