.

.

Големи Нешта ПРО Празнини & Пукнатини 24 мл Изолациони Пена Пломби, Портокал - Pack 2

Големи Нешта ПРО Празнини & Пукнатини 24 мл Изолациони Пена Пломби, Портокал - Pack 2

DEN 2152.80
Количината на стоката

Мора да се користи со ГОЛЕМИ НЕШТА ПРО Серија Издавање Пиштол, се продава одделно.Доаѓа во што може да е обновливи до 30 дена, со минимизирање на отпадот (лименки од слама-применета празнини инхибира ширењето на чад & пламен преку сокриени простори.Минимална проширување за општа намена зградата плик воздух запечатување.Исполнува празнините до 3" и се продолжува да се земе форма на пукнатини и voids.Форми постојан, херметички и водоотпорен обврзници да винил, дрво и метални површини.Боја : 2 ПАКЕТ.

R

Слични производи