.

.

Primal Елементи Сирена Шеќер Камшик, 10 Унца,Сирена

Primal Елементи Сирена Шеќер Камшик, 10 Унца,Сирена

DEN 480.00
Количината на стоката

Миризливи со комбинација на цитрус и свежи цветни.SLS слободни, MPG бесплатно, и не надразнување на кожата.Лесна формула создава благ, негување на чистење.Земја на потекло сад.Зарем не би било кул и смешно ако некој направи вистински камшик од шеќер?Како еден од оние bullwhips но тогаш ќе јадат, кога ќе завршиш бичувањето'.Ха, ха.забава.Ова не е камшик направен од шеќер, но тоа е само како забава.Има топката со Сирена Шеќер Камшик од Primal Елементи.Primal Елементи се посветени на обезбедување на висок квалитет на бања и производи за нега на кожата, додека за заштита на животната средина и користење на обновливите извори на енергија.

R

Слични производи