.

.

NaceCare WV900 Влажни Вакуум со BB7 Комплет, 12 Литри Капацитет на Резервоар, 1200W Вакуум Мотор,1.6 HP, 95 CFM Струење, 42' Кабелот за Напојување Должина

NaceCare WV900 Влажни Вакуум со BB7 Комплет, 12 Литри Капацитет на Резервоар, 1200W Вакуум Мотор,1.6 HP, 95

DEN 18456.00
Количината на стоката

Моќен 1.6 Hp вакуум мотор со 2 години гаранција за обезбедување на одлични суви почвата или водата обновување.Моторот овозможува 110" waterlift и 95 CFM на струење.Топката плови влажни shut-off собранието обезбедува вода не го достигне моторот и пареата бариери може да се додаде за да се елиминира мирисот целосно.Структурни пена резервоарот доаѓа во комплет со 10 години гаранција.Structofoam главата материјал е rustproof и трајни со 10-годишна гаранција против дефекти.Влажни вакуум.Моќен 1.6 Hp вакуум мотор со 2 години гаранција за обезбедување на одлични суви почвата или водата обновување.Моторот овозможува 110" waterlift и 95 CFM на струење.Одлична 0.5 micron филтрација на 98.70 проценти ефикасност за подобрување на Квалитетот на Воздухот во Затворен со или без кеси.Топката плови влажни shut-off собранието обезбедува вода не го достигне моторот и пареата бариери може да се додаде за да се елиминира мирисот целосно.Структурни пена резервоарот доаѓа во комплет со 10 години гаранција.Structofoam главата материјал е rustproof и трајни со 10-годишна гаранција против дефекти.Депонија цевка која овозможува брз и лесен празнење на подот мозоци.Единствен совет и се прелива систем им овозможува на резервоарот да се празнат дури и кога подот се исцеди не е присутен.Фаза е : 2. Вакуум мотор е : 1. Брзина е : 1. Вакуум моторни w : 1200 W.Ниво на бучава : 64 d B(A).

R

Слични производи