.

.

Буш 7031 Камен Ѕид 2/ ХО Сценографијата Скала Модел Сценографијата

Буш 7031 Камен Ѕид 2/ ХО Сценографијата Скала Модел Сценографијата

DEN 479.76
Количината на стоката

Дизајниран за употреба во моделот железнички или diaramas.ХО размер (1 : 87).Точни скала 7031. Не е играчка; дизајниран за собирачи на возраст над 14 години. Модел железнички или diorama додатоци; скала модел сценографијата во 1 : 87; не е играчка; дизајниран за собирачи и модел градители на возраст над 292.

R

Слични производи