.

.

RMT-05 Далечински Управувач Замена за WESTINGHOUSE ТВ

RMT-05 Далечински Управувач Замена за WESTINGHOUSE ТВ

DEN 231.84
Количината на стоката

PreprogrammedНема потреба од било подесување или програмирање.Ставање батерии во и Работи.Батерии и Упатство не се вклучени.Компатибилен со WESTINGHOUSE ДИГИТАЛНИ P2650 HR P3250 HR PT-16 H120 S PT-19 H140 S SK-19 H210 S SK-26 H240 SK-26 H240 S SK-26 H520 S SK-26 H540 S SK-26 H730 S SK-32 H240 SK-32 H240 S SK-32 H510 S SK-32 H520 S SK-32 H540 S SK-40 H520 S SK-42 H240 S SK-42 H330 S SK-42 H360 S TX-42 F430 S TX-42 F450 S TX-47 F430 TX-47 F430 S TX-52 F480 S VK-42 F240 S.Одговара за за Westinghouse Телевизори : SK-26 H590 D SK-26 H730 S SK-32 H240 SK-32 H240 S LTV-27 W6 LTV-27 W6 HD LTV-27 W7 LTV-27 W7 HD LTV-32 W3 LTV-32 W3 HD LTV-32 W6 LTV-32 W6 HD LTV-37 W2 LTV-37 W2 HD LTV-46 W1 LTV-46 W1 HD WMT-8791 TX47 F430,SK26 H540 S,SK32 H240, SK19 H210 S PT-19 H140 S P2650 HR P3250 HR SK-26 H540 S SK-32 H510 S SK-42 H240 S TX-47 F430 SK-32 H540 S SK-19 H210 S SK-32 H240 S SK-40 H590 D SK-42 F450 S SK-42 H360 S SK-26 H590 D SK-32 H520 S SK-42 H330 S TX-47 F430 S TX-52 F480 S SK-32 H240 SK-40 H520 S SK-42 F430 S.LTV-27 W6 LTV-27 W6 HD LTV-27 W7 LTV-27 W7 HD LTV-32 W3 LTV-32 W3 HD LTV-32 W6 LTV-32 W6 HD LTV-37 W2 LTV-37 W2 HD LTV-46 W1 LTV-46 W1 HD.RMT-05 Далечински Управувач одговара за за Westinghouse Телевизори.Далечинското е замена за Westinghouse LCD LED телевизор Компатибилен со Westinghouse ТВ P2650 HR P3250 HR PT-16 H120 S PT-19 H140 S SK-19 H210 S SK-26 H240 SK-26 H240 S SK-26 H520 S SK-26 H540 S SK-26 H730 S SK-32 H240 SK-32 H240 S SK-32 H510 S SK-32 H520 S SK-32 H540 S SK-40 H520 S SK-42 H240 S SK-42 H330 S SK-42 H360 S TX-42 F430 S TX-42 F450 S TX-47 F430 TX-47 F430 S TX-52 F480 S VK-42 F240 S LTV-27 W6 LTV-27 W6 HD LTV-27 W7 LTV-27 W7 HD LTV-32 W3 LTV-32 W3 HD LTV-32 W6 LTV-32 W6 HD LTV-37 W2 LTV-37 W2 HD LTV-46 W1 LTV-46 W1 HD Пакет : 1 X далечинска контрола , без батерија и инструкции вклучен далечинскиот ќе работи директно од кутијата кога нови батерии вметната.

R

Слични производи