.

.

Серија 78XT Понесе Gage, 3-Точка на Контакт, 10 до 11 Опсег

Серија 78XT Понесе Gage, 3-Точка на Контакт, 10 до 11 Опсег

DEN 1735.20
Количината на стоката

Широк мерен опсег без промена anvils.Резолуција од . 0001" (0. 0025mm) на 2-точка за контакт tools до 3/4" (20mm) и . 00025" (0. 005mm) на 3-точка за контакт алатки кои се движат од 3/4"-12" (20mm - 300мм).Волфрам карбид мерење на лица на сите 3-точка глави над 1/2" (12. 5mm).На 78 XT Понесе Gages функција на продолжена патување, намалување на потребата за размена на anvils.Земјата контакт точки седиштето на внатрешни микрометар побрзо и попрецизно од сферични контакти се наоѓаат во другите gages.Овие солиден и точни внатрешни micrometers се достапни поединечно или во економски групи од . 080-12" (2-300мм).

R

Слични производи