.

.

Kyocera 1203NV5NL1 Модел ДП-770 Копир Автоматско Документ Внесувач, 100 Листови Спецификации, за Употреба во ДП-770, TASKalfa 3050ci, 3500i, 3550ci, 4500i, 4550ci, 5500i, и 5550ci Принтери

Kyocera 1203NV5NL1 Модел ДП-770 Копир Автоматско Документ Внесувач, 100 Листови Спецификации, за Употреба во

DEN 1813.92
Количината на стоката

Копир Автоматско Документ Фидер. 100 Листови Спецификации.За употреба во ДП-770, TASKalfa 3050ci, 3500i, 3550ci, 4500i, 4550ci, 5500i, и 5550ci принтери.Kyocera 1203 NV5 NL1 Модел ДП-770 Копир Автоматско Документ Внесувач, 100 Листови Спецификации, За Употреба Во ДП-770, TASKalfa 3050ci, 3500i, 3550ci, 4500i, 4550ci, 5500i, и 5550ci Printers Key Features Copier Автоматско Документ Feeder100 Листови Specs For употреба во ДП-770, TASKalfa 3050ci, 3500i, 3550ci, 4500i, 4550ci, 5500i, и 5550ci принтери Specifications Dimensions 26.8" x 27.9" x 12.6"Тежина 41.8 lbs.

R

Слични производи