.

.

ZHENGGUIFANG Премиум Гума Синхрони Појас HTD8M 1096 1104 1112 1120 1128 Лак Заб Индустриски Пренос Појас Ширина 15/20/30/40 (Должина : 8M 1120(Забите 140), Број на Компјутери : 2 парчиња)

ZHENGGUIFANG Премиум Гума Синхрони Појас HTD8M 1096 1104 1112 1120 1128 Лак Заб Индустриски Пренос Појас Ширина

DEN 2284.80
Количината на стоката

[Појас Тип] : HTD8 M тип. [Појас Ширина] : 15/20/25/30/40/50mm. [Појас Должина] : 1096/1104/1112/1120/1128mm. [Материјал] : Neoprene гума со fiberglass јадро. [Количество] : 1/2/5pcs. [Појас Тип] : HTD8 M вид[Заб облик] : Лак заб[Појас Теренот] : 8mm[Појас Дебелина] : 6mm[Појас Ширина] : 15/20/25/30/40/50mm[Заб Висина] : 3.36 мм[Материјал] : Neoprene гума со fiberglass core[Количество] : 1/2/5pcs.

R

Слични производи