.

.

LARVI Интегрирани Румба Плоча Smart Контролер 2560-Р3 Процесор Одбор за МКС TFT Дисплеј

LARVI Интегрирани Румба Плоча Smart Контролер 2560-Р3 Процесор Одбор за МКС TFT Дисплеј

DEN 1950.24
Количината на стоката

Тоа карактеристики 2560 MCU сите во еден контролер одбор, компатибилен со сите Ramps1.4 фирмверот.Стандард MEGA256016 U2 сериски диск кој го подобрува фирмверот качувањето повеќе стабилна.Компатибилен со МКС TFT екран на допир.Компатибилен со LCD2004,LCD12864 и МКС MINI12864 LCD.Достапни 24 V текст.На истата Вати, овозможуваат да се намали тековниот на своите 1/4. Кои ефективно ги решава греење проблем на кревет mosfet.По повтори тестирање, силно се подобри неговата стабилност, ладење и употребливост.Достапни pinouts подобрување многу expansibility.Функција : Тоа карактеристики 2560 MCU сите во еден контролер одбор, компатибилен со сите Ramps1.4 фирмверот.Стандард MEGA256016 U2 сериски диск кој го подобрува фирмверот качувањето повеќе стабилна.Компатибилен со МКС TFT екран на допир.Компатибилен со LCD2004,LCD12864 и МКС MINI12864 LCD.Флексибилен за да го замените stepper возачи, како што се 4988,8825,LV8729,TMC2100,итн.На располагање да се соберат висока струја возачот со МКС ЦД, како што се TB6600,LV8727,LV8729.Достапни 24 V текст.На истата Вати, овозможуваат да се намали тековниот на своите 1/4.Кои ефективно ги решава греење проблем на кревет mosfet.Поддршка на 12-24v моќност со посебна моќ чип.По повтори тестирање, силно се подобри неговата стабилност, ладење и употребливост.Достапни pinouts подобрување многу expansibility.Choice1 : 1 x Румба Motherboard Choice2 : 1 x Румба Плоча; 6 x TMC2208 V1.0; 1 x Клуч, 1 x Cable Choice3 : 1 x Румба Плоча; 6 x TMC2130 V1.0; 1 x Клуч, 1 x Cable Item Тип : матична ПлочаВклучени : Choice1 : 1 x Румба Motherboard Choice2 : 1 x Румба Плоча; 6 x TMC2208 V1.0; 1 x Клуч, 1 x Cable Choice3 : 1 x Румба Плоча; 6 x TMC2130 V1.0; 1 x Клуч, 1 x-Кабел.

R

Слични производи