.

.

Tennsco ZMS-4224-SO84 Екстра Полица Ниво за Цврст Челик Полица Единици, 42 Ширина, 24 Должина, 550 lbs. Капацитет, Премија Бела

Tennsco ZMS-4224-SO84 Екстра Полица Ниво за Цврст Челик Полица Единици, 42 Ширина, 24 Должина, 550 lbs. Капацитет,

DEN 1315.20
Количината на стоката

За Цврст Челик Полица Единици. 42" Ширина, 24" Должина. 550 lbs Капацитет.Овој тип на Производ име е Tennsco ZMS-4224 Екстра Полица Ниво за Цврст Челик Полица Единици, 42" Ширина, 24" Должина, 550 lbs Капацитет, Премија Бела.Стартер и гуја единици вклучуваат 5 полица нивоа.Стартер единици користите 4 ЕВРА uprights; гуја единици употреба 2 ZTP uprights.Секоја единица се стабилизира со VDRS полица поддржува во двете врвот и на дното.Средно полиците се спроведени од страна на 4 ZSC-1 полица клипови.Нема голема моќ протези е потребно, да се дозволи пристап од сите 4 страни.Овој производ е произведен во сад.Овој Производ е произведен од страна на Tennsco Корп

R

Слични производи