.

.

M4 Countersunk Подлошки,Алуминиум,PK12,Накит Сина

M4 Countersunk Подлошки,Алуминиум,PK12,Накит Сина

DEN 167.76
Количината на стоката

M4 Countersunk За Миење.Накит Сина.Материјал : Алуминиум Легура.за M4 countersunk head завртка.Се користи за РК Авиони Чамци Автомобили FPV Хеликоптери.Ова е пакет на 12-парче М4 countersunk подлошки.Постојат 11 видови на боја може да се избере.Тие се користат во сите видови на модел авиони, модел автомобили,РК Хели,РК автомобил итн.Се разбира,исто така, може да се користи на местото каде што треба да се.

R

Слични производи