.

.

Премиерот на Бакарни Производи Б-VF01ORB Tru Чешми Една Рачка Бања Брод Тапа, Масло Протри Бронза

Премиерот на Бакарни Производи Б-VF01ORB Tru Чешми Една Рачка Бања Брод Тапа, Масло Протри Бронза

DEN 1031.76
Количината на стоката

Солидна Месинг Изградба.Капе Слободни Керамички Дискови Касети.Достапни Бои : Масло Протри Бронза.За Бродот Тоне Со или Без Overflow.Опис на производот Tru Чешми од страна на Премиер на Бакарни Производи најавува првиот тапа линија направени специјално за бакар тоне.Чешми дојде во совршена појавување на Нафта Протри Бронза заврши за било бакар потоне.Иако овие чешми беа направени со бакар тоне во умот, тие исто така може да се користи со било кој друг вид на бродот да потоне како што се од нерѓосувачки челик, порцелан, камен или стакло.за бродот тоне со или без overflow.Карактеристики солидна месинг изградба и капе слободни керамички дискови касети.Димензии : вкупна висина 14.88-Инчен, spout висина 10.91-Инчен и spout дофат на 5.91-Инчен.Инсталација Тип : дек-планината.Максимална палубата дебелина 2.25-Инчен.Монтажа месо тело должина 2,5-Инчен.Монтажа месо тело со дијаметар 1.25-Инчен.Тапа Дупки : 1. Користи Стандардот НИ Водовод Конекции.NSF/ANSI, CUPC, Ниски Води во Согласност (Калифорнија AB-1953).Доаѓа со ограничена доживотна гаранција.Од Производителот Tru Чешми од страна на Премиер на Бакарни Производи најавува првиот тапа линија направени специјално за бакар тоне.Чешми дојде во совршена појавување на Нафта Протри Бронза заврши за било бакар потоне.Иако овие чешми беа направени со бакар тоне во умот, тие исто така може да се користи со било кој друг вид на бродот да потоне како што се од нерѓосувачки челик, порцелан, камен или стакло.за бродот тоне со или без overflow.Карактеристики солидна месинг изградба и капе слободни керамички дискови касети.Димензии : вкупна висина 14.88-Инчен, spout висина 10.91-Инчен и spout дофат на 5.91-Инчен.Инсталација Тип : дек-планината.Максимална палубата дебелина 2.25-Инчен.Монтажа месо тело должина 2,5-Инчен.Монтажа месо тело со дијаметар 1.25-Инчен.Тапа Дупки : 1. Користи Стандардот НИ Водовод Конекции.NSF/ANSI, CUPC, Ниски Води во Согласност (Калифорнија AB-1953).Доаѓа со ограничена доживотна гаранција.

R

Слични производи