.

.

Павле Hornung Потпишан Спорт Ѕ Маг 5/20/63 НЕМААТ ЕТИКЕТА GB Packers HOF JSA - Autographed МАК Списанија

Павле Hornung Потпишан Спорт Ѕ Маг 5/20/63 НЕМААТ ЕТИКЕТА GB Packers HOF JSA - Autographed МАК Списанија

DEN 8735.76
Количината на стоката

Доаѓа со Сертификат за Автентичност и Џејмс Spence Автентикација.Категорија; Autographed МАК Списанија.Павле Hornung Потпишан Спорт Ѕ Маг 5/20/63 НЕМААТ ЕТИКЕТА GB Packers HOF JSA Ако еден производ е непотпишана или не игра-се користи, холограм нема да бидат вклучени Павле Hornung сувенири.Green Bay Packers сувенири.

R

Слични производи